marți, 18 septembrie 2018

Gala premiilor Emmy 2012. Serialele şi actorii de televiziune care ar putea pleca acasă cu o statuetă

Unele dintre cele mai prestigioase distincţii pentru producţiile americane de televiziune, premiile Emmy, au fost decernate.


la Los Angeles. Emisiunea „Saturday Night Live” şi serialele „The Handmaid's Tale” şi „Big Little Lies” au fost marii câştigători ai celei de-a 69-a gale. Producţiile s-au învrednicit cu câte trei statuete.
Ceremonia a avut loc la Microsoft Theater, în Los Angeles, iar gazda evenimentului a fost comediantul Stephen Colbert, care a dat startul evenimentului cu un cântec.

Producţia "The Handmaid's Tale" a obținut premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, Elisabeth Moss, şi cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă Ann Dowd. Serialul a mai luat statueta pentru cea mai bună regie și respectiv scenariu al unei drame.

Drama "Big Little Lies" a fost a obţinut premii la categoria film de televiziune pentru cel mai bun actor secundar,Alexander Skarsgard, şi cea mai bună actriță în rol secundar, Laura Dern.
Pentru prestația din "This Is Us" , Sterling Brown a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramă. Aceata este al doilea premiu Emmy pentru el în ultimii doi ani.

Alec Baldwin a fost premiat pentru modul în care l-a ironizat pe președintele american, Donald Trump, în cadrul emisiunii NBC, „Big Little Lies”. Rolul a propulsat audiența emisiunii la cote record. Este cea de a 18-a nominalizare la Emmy pentru actorul de 59 de ani, care mai are în palmares două statuete.

În cadrul galei au fost premiați cei mai buni scenariști, regizori, actori, producatori, precum și cele mai bune filme și programe de televiziune ale anului.
Gala premiilor Emmy nu este doar o ceremonie dedicată celor mai bune filme şi actori, dar şi un adevărat spectacol al modei. Multe dintre vedetele care au călcat pe covorul roşu au strălucit prin eleganță.

Sofia Vegara, Millie Bobby Brown, Anna Chlumsky si Jessica Biel sunt doar o parte dintre vedetele care au atras toate privirile la Gala Premiilor Emmy 2017. Nicole Kidman şi Heidi Klum au purtat ţinute de culoarea roşie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rachel Brosnahan: Hottest Photos On The Internet

Rachel Brosnahan  (născut la  15 decembrie  1990) este o actriță americană.  Ea a debutat în  filmul de groază supranatural  The Unborn  (...