marți, 18 septembrie 2018

Rachel Brosnahan: Hottest Photos On The Internet

Rachel Brosnahan (născut la 15 decembrie 1990) este o actriță americană. Ea a debutat în filmul de groază supranatural The Unborn (2009). Apoi a apărut în filmele Beautiful Creatures (2013), Louder Than Bombs (2015), Cele mai bune ore (2016) și Ziua Patrioților (2016). Brosnahan a avut un rol principal în seria de drame Netflix House of Cards, pentru care a primit o nominalizare la premiul Emmy Primetime .
În 2017, a primit o recunoaștere și o recunoaștere mai largă pentru rolul titular al unui comedic aspirant de standup în seria comedie-dramă Amazon Video The Marvelous Mrs. Maisel , pentru care a câștigat Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță - Comedy și Premiul Emmy de Primetime pentru o actriță de plumb remarcabilă într-o serie de comedie .Brosnahan sa născut în Milwaukee , Wisconsin .Tatal ei a lucrat la publicarea copiilor. Mama ei, Carol,este britanic.De la vârsta de patru ani, Brosnahan a fost crescut în Highland Park, Illinois .Are un frate și o soră mai mică.Ea este nepoata designerului târziu de pungi Kate Spade .Tatăl ei este de origine irlandeză.
Brosnahan a participat la Școala Elementară Wayne Thomas, apoi la Liceul Junior Northwood.A interpretat în teatrul muzical în timpul liceului și liceului.
În Highland Park High School , ea a fost în echipa de lupte timp de doi ani și a fost un instructor de snowboarding.Când Brosnahan a fost de 16, ea a luat o clasă cu Carole Dibo,director al Actorilor WILMETTE Centrul de formare și acum managerul Brosnahan lui. A absolvit studiile în 2008 și a absolvit Școala de Arte Tisch în anul 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rachel Brosnahan: Hottest Photos On The Internet

Rachel Brosnahan  (născut la  15 decembrie  1990) este o actriță americană.  Ea a debutat în  filmul de groază supranatural  The Unborn  (...