marți, 18 septembrie 2018

Rachel Brosnahan: Hottest Photos On The Internet

Rachel Brosnahan (născut la 15 decembrie 1990) este o actriță americană. Ea a debutat în filmul de groază supranatural The Unborn (2009). Apoi a apărut în filmele Beautiful Creatures (2013), Louder Than Bombs (2015), Cele mai bune ore (2016) și Ziua Patrioților (2016). Brosnahan a avut un rol principal în seria de drame Netflix House of Cards, pentru care a primit o nominalizare la premiul Emmy Primetime .
În 2017, a primit o recunoaștere și o recunoaștere mai largă pentru rolul titular al unui comedic aspirant de standup în seria comedie-dramă Amazon Video The Marvelous Mrs. Maisel , pentru care a câștigat Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță - Comedy și Premiul Emmy de Primetime pentru o actriță de plumb remarcabilă într-o serie de comedie .Brosnahan sa născut în Milwaukee , Wisconsin .Tatal ei a lucrat la publicarea copiilor. Mama ei, Carol,este britanic.De la vârsta de patru ani, Brosnahan a fost crescut în Highland Park, Illinois .Are un frate și o soră mai mică.Ea este nepoata designerului târziu de pungi Kate Spade .Tatăl ei este de origine irlandeză.
Brosnahan a participat la Școala Elementară Wayne Thomas, apoi la Liceul Junior Northwood.A interpretat în teatrul muzical în timpul liceului și liceului.
În Highland Park High School , ea a fost în echipa de lupte timp de doi ani și a fost un instructor de snowboarding.Când Brosnahan a fost de 16, ea a luat o clasă cu Carole Dibo,director al Actorilor WILMETTE Centrul de formare și acum managerul Brosnahan lui. A absolvit studiile în 2008 și a absolvit Școala de Arte Tisch în anul 2012.

Gala premiilor Emmy 2012. Serialele şi actorii de televiziune care ar putea pleca acasă cu o statuetă

Unele dintre cele mai prestigioase distincţii pentru producţiile americane de televiziune, premiile Emmy, au fost decernate.


la Los Angeles. Emisiunea „Saturday Night Live” şi serialele „The Handmaid's Tale” şi „Big Little Lies” au fost marii câştigători ai celei de-a 69-a gale. Producţiile s-au învrednicit cu câte trei statuete.
Ceremonia a avut loc la Microsoft Theater, în Los Angeles, iar gazda evenimentului a fost comediantul Stephen Colbert, care a dat startul evenimentului cu un cântec.

Producţia "The Handmaid's Tale" a obținut premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, Elisabeth Moss, şi cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă Ann Dowd. Serialul a mai luat statueta pentru cea mai bună regie și respectiv scenariu al unei drame.

Drama "Big Little Lies" a fost a obţinut premii la categoria film de televiziune pentru cel mai bun actor secundar,Alexander Skarsgard, şi cea mai bună actriță în rol secundar, Laura Dern.
Pentru prestația din "This Is Us" , Sterling Brown a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramă. Aceata este al doilea premiu Emmy pentru el în ultimii doi ani.

Alec Baldwin a fost premiat pentru modul în care l-a ironizat pe președintele american, Donald Trump, în cadrul emisiunii NBC, „Big Little Lies”. Rolul a propulsat audiența emisiunii la cote record. Este cea de a 18-a nominalizare la Emmy pentru actorul de 59 de ani, care mai are în palmares două statuete.

În cadrul galei au fost premiați cei mai buni scenariști, regizori, actori, producatori, precum și cele mai bune filme și programe de televiziune ale anului.
Gala premiilor Emmy nu este doar o ceremonie dedicată celor mai bune filme şi actori, dar şi un adevărat spectacol al modei. Multe dintre vedetele care au călcat pe covorul roşu au strălucit prin eleganță.

Sofia Vegara, Millie Bobby Brown, Anna Chlumsky si Jessica Biel sunt doar o parte dintre vedetele care au atras toate privirile la Gala Premiilor Emmy 2017. Nicole Kidman şi Heidi Klum au purtat ţinute de culoarea roşie.

freida pinto in slumdog millionaire

Freida Selena Pinto (născută la 18 octombrie 1984) este o actriță indiană care a apărut în principal în filme americane și britanice. Sa născut și a crescut în Mumbai , India, și a decis atunci când a fost tânără că va deveni actriță. În calitate de student la Colegiul St. Xavier's din Mumbai , a participat la piese de amator. După absolvire, a lucrat pentru scurt timp ca model și apoi ca prezentator de televiziune .
Pinto a crescut la proeminență prin drama britanică " Slumdog Millionaire" din 2008 , prima ei apariție într-un film. A câștigat Premiul de performanță la Festivalul Internațional de Film de la Palm Springs și a fost nominalizat la diferite premii la Premiile Academiei Britanice de Film , Premiile MTV Movie și Teen Choice Awards . A apărut în mai multe producții americane și britanice, jucând de multe ori roluri de sprijin. Cel mai mare succes comercial a venit cu filmul science-fiction din 2011 Rise of the Planet of the Apes . Pinto a primit o atenție deosebită pentru portretizarea personajului de titlu în filmul lui Michael Winterbottom Trishna (2011). Performanța sa în drama biografică " Desert Dancer" (2014) a primit o recunoaștere critică.
Deși mass-media indiană a crezut-o pe Pinto că rupe imaginea stereotipică a unei femei indiene în filme străine, ea a fost o figură mai puțin cunoscută în cinematografele indiene și a apărut rar în producții proeminente din India. Împreună cu cariera ei de film, ea promovează cauze umanitare și este voc
ală în privința abilitării femeilor.

Hemingway & Gellhorn conduce lista nominalizaţilor HBO

La cea de-a 64-a ediţie a Premiilor Emmy HBO a primit un număr record de 81 de nominalizări. Pentru al 12-lea an consecutiv, HBO este reţeaua cu cele mai multe nominalizări la Premiile Emmy.
Hemingway & Gellhorn conduce lista nominalizaţilor HBO cu 15 nominalizări, în timp ce Imperiul din Atlantic City şi Game Change au primit câte 12 nominalizări fiecare, iar Urzeala tronurilor a cumulat 11nominalizări.
Mai jos, o listă completă a nominalizărilor primite de HBO anul acesta:
- 15 pentru Hemingway & Gellhorn, printre care: cea mai bună miniserie sau film TV, cel mai bun actor într-un rol principal într-o miniserie sau film TV (Clive Owen), cea mai bună actriţă într-un rol principal într-o miniserie sau film TV (Nicole Kidman), cel mai bun actor într-un rol secundar într-o miniserie sau film TV (David Strathairn) şi cea mai bună regie pentru o miniserie, film TV sau program special (Philip Kaufman).
- 12 pentru Imperiul din Atlantic City, printre care: cel mai bun serial dramatic, cel mai bun actor într-un rol principal într-un serial dramatic (Steve Buscemi) şi cea mai bună regie pentru un serial dramatic (Tim Van Patten).
- 12 pentru Game Change, printre care: cea mai bună miniserie sau film TV, cel mai bun actor într-un rol principal într-o miniserie sau film TV (Woody Harrelson), cea mai bună actriţă într-un rol principal într-o miniserie sau film TV (Julianne Moore), cel mai bun actor într-un rol secundar într-o miniserie sau film TV (Ed Harris), cea mai bună actriţă într-un rol secundar într-o miniserie sau film TV (Sarah Paulson), cea mai bună regie pentru o miniserie, film TV sau program special (Jay Roach) şi cel mai bun scenariu pentru o miniserie, film TV sau program special (Danny Strong).
- 11 pentru Urzeala tronurilor, printre care: cel mai bun serial dramatic şi cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial dramatic (Peter Dinklage).
- 6 pentru George Harrison: Living in the Material World, printre care: cel mai bun program de non-ficţiune şi cea mai bună regie pentru un program de non-ficţiune (Martin Scorsese).
- 5 pentru Curb Your Enthusiasm, printre care: cel mai bun serial de comedie, cel mai bun actor într-un rol principal într-un serial de comedie (Larry David), cel mai bun actor într-un rol episodic într-un serial de comedie (Michael J. Fox) şi cea mai bună regie pentru un serial de comedie (Robert B. Weide).
- 5 pentru Girls, printre care: cel mai bun serial de comedie, cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un serial de comedie (Lena Dunham), cea mai bună regie pentru un serial de comedie (Lena Dunham) şi cel mai bun scenariu pentru un serial de comedie (Lena Dunham).
- 3 pentru Veep, printre care: cel mai bun serial de comedie şi cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un serial de comedie (Julia Louis-Dreyfus).
- 2 pentru Paradise Lost 3: Purgatory, printre care: merit excepţional în regia de documentar şi cea mai bună regie a unui program de non-ficţiune (Joe Berlinger, Bruce Sinofsky).
- 2 pentru Real Time with Bill Maher, printre care: cel mai bun program de varietăţi şi cel mai bun scenariu pentru un program de varietăţi.
Alţi nominalizaţi HBO sunt: Bobby Fischer Against the World, Anturaj, Urzeala tronurilor II – Enhanced Digital Experience, Gloria: In Her Own Words, Mel Brooks and Dick Cavett Together Again, 2012 Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony,The Weight of the Nation şi The Weight of the Nation for Kids: The Great Cafeteria Takeover. Serialul CINEMAX Strike Back / Risposta a fost şi el nominalizat la Emmy.
HBO România va difuza şi în acest an Gala Premiilor Emmy, ediţia a 64-a, în direct şi în exclusivitate, în limba originală, nedublată. Ceremonia va putea fi urmarită în direct pe 23 septembrie, de la ora 3 dimineaţa, iar pe 25 septembrie de la ora 20:00, veţi putea urmări versiunea editată şi subtitrată.

Tamara Almeida - castigatoarea "Miss World Brazil 2008"

 Tamara Almeida Silva (n. 1986) este o concurentă braziliană care a câștigat Miss Brazil World 2008 și a reprezentat țara ei în Miss World 2008 . Vorbește engleză , spaniolă și chineză .
Almeida a câștigat pe Miss Ouro Preto Mundo în 2006 și a fost cea de-a doua runner-up în Miss Brazilia World 2006. A concurat la Miss Maja Mundial și sa clasat pe primul loc. În 2007, ea a concurat în Miss Brazil World ca Miss Espirito Santo. Ea a fost plasată pe locul 3 în clasament. În același an, ea a fost aleasă să reprezinte insula Fernando de Noronha în Miss Tourism Queen International 2007 și ea a fost plasată pe locul doi în clasament. În 2008, ea a reprezentat statul Minas Gerais și a câștigat. A continuat să reprezinte Brazilia în Miss World 2008, unde a plasat în topul cincisprezece. De-a lungul anilor, Brazilia și-a construit o reputație în Miss World pentru a prezenta unele dintre cele mai frumoase femei. Nu e de mirare, domnișoara Tamara Almeida Silva a devenit deja una dintre cele mai preferate concurenți din Miss World 2008 și ar trebui să fie. Fata este frumoasă, hotărâtă, puternică și harnică. A câștigat concursul Miss Brazil în a treia încercare. Spre deosebire de alte regine de frumusete braziliene, care sufera mai multe interventii chirurgicale din plastic, Tamara Almeida este o frumusete naturala 100%. Tamara crede că, conducând o viață sănătoasă, exerciții regulate și mâncând alimente sănătoase, ea poate intra în cea mai bună formă. Tamara respectă oamenii pentru cine sunt. Ea crede că răbdarea ei și sentimentul de angajament l-ar ajuta să câștige Miss World 2008. Nu-i este frică să-și urmărească fără încetare scopul și nu se teme de noi provocări, chiar dacă nu știe nimic. Ea crede că dacă o persoană face lucruri bune unei alte persoane, el / ea va primi numai lucruri bune în schimb. Tamara urăște bârfa și rămâne mereu în afara ei. Ea își ia viața foarte în serios. Nu-și permite niciodată să devină afectată de energia negativă. Orașul natal, familia și copilăria: Tamara sa născut la Ipatinga pe 6 august 1985. A crescut în Ipatinga cu cele două surori mai mici și părinții ei. Educație: Tamara sa mutat la Belo Horizonte, capitala Minas Gerais, "să studieze legea la vârsta de 17 ani. Motto: Nu-ți pierde timpul doar visând, fă-o să se întâmple! Alimente preferate: Tamara iubește feluri de mâncare japoneză. Sport preferat și activități în aer liber: Tamara este dependentă de sport. Îi iubește exercițiile. În zilele ei de școală, ea a participat la toate tipurile de sport, inclusiv volei, judo, handbal și ciclism. Ii place sa faca scufundari, inot, ciclism, box, yoga, arte martiale, volei, plimbari cu barca. A încercat mâinile în Muay Thai, box și surfing. Tamara îi place, de asemenea, să călătorească. Ca model, a călătorit deja pe cinci continente, printre care: China, Hong Kong, Grecia, Germania, Thailanda, Mexic, Franța, Italia, Chile, Statele Unite, Africa de Sud, Emiratele Arabe, Spania și Portugalia. Hobby-uri, activități de petrecere a timpului liber și alte interese: De șase ani, Tamara a absolvit cursuri de balet clasic și dans de jazz. Îi place dansul de flamenco, muzica, lectura, mergând la teatre și filme. Tamara se bucură, de asemenea, să citească și să asculte Bossa Nova și Jazz. Carieră de modelare: Tamara a fost descoperită și angajată pentru prima dată de Ford Models în 2005. La vârsta de 19 ani, ea a călătorit mai întâi în Asia pentru misiunea de modelare. După ce sa întors în Brazilia, a primit o invitație de a participa la concursul Miss World Brazil Beauty. Ea reprezenta orașul lui Ouro Peto. La două zile după concurs, sa dus la Curitiba și a devenit al doilea runner-up. Miss World 2006, Unnur Birna, a sugerat că ar trebui să încerce din nou. Deci, ea a participat din nou la concursul de Miss World Brazil Beauty și a devenit al 3-lea runner-up.

                            https://www.olgablanc.com/ro/news/celebrities/tamara-almeida                                

vineri, 14 septembrie 2018

podkapova zdenka model nud

 Născută6 august 1977 (vârsta 41 de ani), Brno, Cehia
 Zdenka Podkapová (născută pe 6 august 1977) (creată și ca Zdenka , Zdeňka Popová sau Zdenka Novotná) este un model adult ceh , actriță și fost gimnastă.
 În 1996, ea a prezentat pentru prima sa fotografiere, iar în 1998 a încercat să contacteze revista Penthouse . Primele picturi pentru Penthouse au fost publicate în mai 1998. A fost aleasă ca Penthouse Pet of the Month . Doi ani mai tarziu, ea a castigat Penthouse Pet of the Year in 2001."A fost o surpriza foarte mare pentru mine si am plans ca un copil" pentru ca "am fost prima fata din istorie din Republica Ceha pentru a castiga titlul ca animal de companie al anului și a doua fată din Europa ". 

Rachel Brosnahan: Hottest Photos On The Internet

Rachel Brosnahan  (născut la  15 decembrie  1990) este o actriță americană.  Ea a debutat în  filmul de groază supranatural  The Unborn  (...